tijd

locatie

aanmelden

kosten

docente

Corrine Schot

  • Erkend yogadocente
  • Herboriste
  • Mind-Walk coach

Midzomer Mindwalk & St.Janskruid magie

Doe je mee met deze Midzomer Mind-Walk workshop woensdag 21 Juni 2022 van 9.00 tot 12.00 uur op deze prachtige midzomer dag in Natuurgebied Oranjezon te Vrouwenpolder?

Zomer de natuur is tot volle bloei gekomen, de dagen zijn lang en het is meestal warm. De energie van de zomer is heel erg naar buiten gericht. Iedereen is letterlijk veel buiten, en we laten ons veel zien en horen.

Voor de balans is het daarom goed om in deze periode ook regelmatig tijd te nemen voor rust waarbij je de aandacht weer even naar binnen keert.

De MidZomer Mindwalk met als thema’s kracht en bloei en we gaan ons verbinden met St. Janskruid.

Wat is MIND-WALK?
Mind-ful wandelen, afgewisseld met diverse oefeningen (met de adem, beweging vanuit yoga, chi gong, tai chi etc. ontspanningsoefeningen, zelfreflectie en meditatie). Niet-doen, bewust bewegen, ademhalen en wandelen in combinatie met kruidenmagie op deze ochtend St. Janskruid.

We plukken St.Janskruid en maken hier olie van deze kun je mee naar huis nemen om verder in de zon aandacht te geven, en alle informatie over dit prachtige krachtige magische zonnekruid met een mooie syllabus naar huis toe.

De Mindwalk duurt ongeveer 3  uur en we sluiten gezamenlijk af met een drankje en presentje “present in the moment”