Back Mitra

Je rug zal je dankbaar zijn voor dit geschenk

Wat is de BackMitra?

De Back Mitra is een effectief hulpmiddel bij het verbeteren van de lichaamshouding en het sterker maken van de rug. Met dagelijks doen van 10 to 15 minuten eenvoudige oefeningen zal je rug geleidelijk soepeler worden en keert je wervelkolom terug naar zijn natuurlijk kromming. Bij regelmatig gebruik zal de houding verbeteren en merk je dat je meer energie krijgt.

Je rug terug naar zijn natuurlijke gezonde toestand

Door de Back Mitra te gebruiken begin je druk uit te oefenen op plaatsen van de wervelkolom waar en een excessieve kromming is. Door dit regelmatig te doen zullend de wervels naar een nieuwe beter uitgelijnde positie bewegen en krijgen onderliggende spiergroeve de kans te ontspannen. Na enige tijd blijft de wervelkolom steeds langer in de nieuwe positie en keert je rug naar zijn natuurlijke gezonde toestand terug.

Rugpijn

Rugpijn is vaak een gevolg van een slecht uitgelijnde wervelkolom. Terwijl de rugspieren de slecht uitgelijnde wervels proberen te ondersteunen raken ze in een staat van permanente spanning. Wanneer dit gebeurt wordt de bloedstroom door de weefsel gehinderd waardoor de spier verhardt en begint pijn te doen.
Door de uitwijzing van de wervelkolom te verbeteren kunnen de rugspieren ontspannen, de bloedstroom verbetert en zal de rugpijn minder worden.

Ga op ontdekkingsreis om jouw rug te verbeteren

‘Mitra’ betekent ‘vriend’ in Sanskriet. De backmitra zal weldra de beste vriend van jou rug worden.

Back Mitra helpt

Bij het loslaten van spanning, stijfheid en opgespelde vermoeidheid. Je lichaamshouding verbetert en je krijgt meer energie.
Bij het verlichten en voorkomen van pijn in het heup gebied, rug, nek en schoudergordel door het herstellen van de mobiliteit

Back Mitra biedt ondersteuning

In therapeutische werk bij onder andere:

CTS (carpool tunnel syndroom)
Frozen Shoulder, Rotormanchet letsel
RSI ( Repetitive Strain Injuries, muisarm)
RMD ( Repetitive Motion Disorder)

Back Mitra Ondersteunt

Je yoga beoefening met name in houdingen waarbij flexibiliteit van de schoudergordel vereist is (bijv. de hond, schouderstand etc)
De Back Mitra gebruiken we regelmatig in de yogalessen voor de vaste yogagroepen, maar ook geef ik workshops met de Back Mitra zie agenda

www.backmitra.nl Guy haymakers ontwerper van de Back Mitra ( op deze website vind je mij onder gecertificeerde back mitra trainers).

Meer informatie

Wil je meer weten mail mij dan op link: info@yogaherbsandflow.nl
Klik hier om te zien waar en wanneer de reguliere yogalessen zijn.