Rozenblaadjes en groen blad met daaroverheen de tekst: hormones.

tijd

locatie

aanmelden

kosten

docente

Corrine Schot

  • Erkend yogadocente
  • Herboriste
  • Mind-Walk coach

Fusion Hormoonyogadag voor vrouwen

Fusion Hormoonyoga dag voor vrouwen

Een prachtige vrouwen dag voor jou!
Hormoonyoga is een cadeautje voor ieder vrouw, het heeft een positieve invloed op het hele lichaam en in het bijzonder op de hormoonklieren. Daardoor kunnen de hormonen in balans komt zodat klachten kunnen verminderen, verlichten of verdwijnen.
Hormoonyoga bestaat uit een serie specifiek, dynamische yogaoefeningen om de inwendige geslachtsorganen te stimuleren en een energiegeleiding die de hormoonklieren met elkaar verbindt.
In de ochtend leer ik je de dynamische Fusion hormoonyogaserie van Sylvia Mullaart Bonn, gebaseerd op de klassieke hormoonyoga van Dinah Rodriques.
Dit is een mooie serie, voor je hormonale balans, voor jou energie en je lekker in je vel te voelen. Geschikt voor iedere vrouw van iedere leeftijd, met of zonder hormonale klachten. Hormoonyoga bestaat uit een serie dynamische yogaoefeningen met een stevige ritmische bhastrika ademhalingstechniek of aangepast door contra indicaties om de inwendige geslachtsorganen te stimuleren en een energiegeleiding, die de hormoonklieren met elkaar verbindt.
Door die 3 pijlers komt er balans in de werking van hormonen. We werken met de Bandha’s, chakra’s, ademhalingstechnieken, de levensenergie, accupresspunten in combinatie met yogahoudingen.
En in de middag een mooie zachte Fusion Hormoonyogales waarin 2 houdingen verwerkt zijn van de ochtend hormoonserie en verder een mooie fusion mix van wat hormoonyoga nog meer in houdt en als toetje warme Cacao en een Sound healingbad waarin je mag ontspannen. En laat je verrassen….
Een heerlijke dag voor jou zelf, vol informatie over de hormonen, hormoonyoga, je lichaam zal je dankbaar zijn!
incl. heerlijke vega lunch en je krijgt de serie in een mooie syllabus mee naar huis!
Voel je een ja geef je dan op per mail.