Kruiden

Eerbied en Passie voor kruiden

Vanuit een diepgewortelde eerbied en passie voor kruiden en hun toepassingen kwamen de kruiden opnieuw om de hoek toen ik zelf ziek werd.
Voor klachten ging ik kijken in kruidenboeken die ik in de kast had onbewust was ik altijd al wel met kruiden bezig. En intuïtief wist ik wat ik nodig had. De boeken bevestigden dit …

Tweede Natuur

Het bleek een soort tweede natuur voor mij om op terug te vallen. Eerder in mijn leven had ik al overwogen om een opleiding te volgen op dit gebied. Nu voelde ik dat het er tijd voor was, maar in de vorm van beleven bij heks en kruid.
www.heksenkruid.nl

Beleven en Verbinden

Het beleven van kruiden net als de yoga , verbinden en beleven. De kruiden hebben me zoveel laten zien en heeft ook bewust gemaakt dat ik leef met de natuur. Wij zijn soms zo vervreemd van de natuur en soms ook van ons lichaam. Met yoga maak je verbinding met je lichaam en door de kruiden maakte ik contact met de natuur. Ik zag zoveel in de natuur gespiegeld naar mijzelf.

Inspireren

Het is leuk om te ontdekken wat de natuur allemaal te bieden heeft. Ik wil graag iedereen inspireren met de natuur, ik hoop dan ook dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt…ik hou van de natuur en van kruiden een liefde en heb zelf zoveel geleerd ontdekt, onderzocht. Stel je open voor de natuur!

Eenheid

Alles is een eenheid en het is mooi om je daar bewust van te zijn en dan dit te gaan voelen en te leven samen met alles, vooral in de natuur wordt dit zo voelbaar…
Iedere dag wandel ik in de natuur en heb een moestuin. Ik ben steeds meer zelf gaan maken uit de natuur natuurlijke verzorgingsproducten in eerste instantie voor mij zelf maar er was vraag naar, buiten mij ….

Meer informatie

Wil je meer weten mail mij dan op link: info@yogaherbsandflow.nl