Yoga & Gewoon loslaten retraite

Eens even een paar dagen voor jezelf, hoe heerlijk zou dat zijn… en dan ook nog met ‘tools’ thuiskomen waar je de rest van je leven wat aan hebt.

21-23 maart 2025
Goirle

Verbinding met jezelf, genieten van rust, ruimte, inzicht in je eigen ontwikkeling, samen zijn en ook tijd voor jezelf, heerlijk eten, een paar dagen midden in de natuur.

Eens even een paar dagen voor jezelf, hoe heerlijk zou dat zijn…
En dan ook nog met ‘tools’ thuiskomen waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Thuis, op het werk, in je sociale contacten, overal kom je wel situaties tegen waar je tegenaan loopt. Dingen waar je over blijft piekeren en malen. Hoe doorbreek je dat? Hoe kom je vrij van patronen die je niet meer nodig hebt? Dat leer je tijdens onze retreat.

Verbinding met jezelf, genieten van rust, ruimte, inzicht in je eigen ontwikkeling, samen zijn en ook tijd voor jezelf, heerlijk eten, een paar dagen midden in de natuur.

Yoga & Gewoon Loslaten door elkaar verweven in een bijzonder en uniek retreat weekend op een prachtige plek midden in het bos.

Even alles loslaten…..

diverse vormen van yoga, voor iedereen haalbaar

inzicht hoe je vasthoudt om daarna los te kunnen laten

je leert loslaten, oude pijn, oude (denk)patronen …

geen volgepakt programma, ook tijd voor jezelf

WAT KRIJG JE 

diverse vormen van yoga, voor iedereen haalbaar

meditatiemomenten

inzicht hoe je vasthoudt om daarna los te kunnen laten

je leert loslaten, oude pijn, oude (denk)patronen …

geen volgepakt programma, ook tijd voor jezelf

2 overnachtingen

heerlijke vegetarische maaltijden (2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner) en gezond tussendoortje

gezonde tussendoortjes

heel de dag thee & water

laat je vooral verrassen door wat er nog meer op het programma staat

De locatie

We verblijven in Klooster Nieuwkerk Goirle, een kleinschalig boutique hotel midden in het bos. Wij waren direct onder de indruk van deze bijzondere locatie en de buitengewoon vriendelijke service. Niets is teveel, alles wordt direct geregeld. Wij voelden ons gelijk thuis.
Je deelt een eenvoudige, sfeervolle tweepersoonskamer met heerlijke eenpersoonsbedden. De badkamer is op de gang. Het enige wat je hoeft mee te nemen zijn je persoonlijke spullen. Handdoeken en bedlinnen zijn natuurlijk inbegrepen.
Verder is alles aanwezig:  yogamatjes, meditatiekussen enz. Je hoeft alleen voor comfortabel zittende kleding te zorgen.

De omgeving heeft iets magisch met prachtige krachtplekken. Een wandeling vanuit het Klooster is dan ook puur genieten.

Een uniek weekend met twee experts op het gebied van
Yoga & Gewoon Loslaten.

We gaan met een kleine groep, we hebben slechts 14 plekken.
Onze Yoga & Gewoon Loslaten Retreat 2022 was binnen een week uitverkocht.

Ervaringen van deelnemers aan onze voorgaande
Yoga & Gewoon loslaten retreats

Als je zorgen, angsten, frustraties, irritaties je te veel worden en lichamelijke klachten de overhand gaan nemen, gun jezelf dit bad van liefde en aandacht voor jezelf. Je bent en doet het niet alleen. Je komt rijker terug. Met alle tools die je gekregen hebt kan je zo aan de slag en word jij er niet alleen beter van, maar heeft ook jouw omgeving daar profijt van. Wat houd je nog tegen? Kies voor jezelf, maak tijd voor jezelf en blijf jezelf verwonderen inn de nieuwe mens die je geworden bent.
Ik blijf lopen op het pad waar ik vorig jaar begonnen ben. Het verschil met vorig is heel goed merkbaar. 
Het is een fantastische locatie, mooie omgeving, fantastisch eten. Fijne kamers

De retreat heeft mij inzichten gegeven met tools/tips/handvaten om te leren loslaten. Hiervoor moest ik eerst toelaten leren, om het te kunnen loslaten. Het naar binnen keren, hoe zie ik mezelf, waar sta ik. De regie leren krijgen over wat ik zelf denk, met open mind mogelijkheden zien en hiervan beter kunnen worden. Zo dankbaar voor deze coaching. Enorme ontlading, ontspanning, sensaties in mijn lichaam door de fijne yoga oefeningen.

Ik heb het enorm fijn ervaren. Echte me time ❤️ Een enorm cadeau wat je over hebt voor jezelf. Een fijner/groter cadeau kun je jezelf niet geven. Op het juiste moment voor nu in mijn leven.

– Corina –

Heel fijn, 4 soorten yoga gedaan, mooie lessen, prachtige loslaat-oefeningen. Ik heb me meer ontspannen, ergernissen en stress los kunnen laten. Het was heerlijk om ook buiten te zijn, bosrijke omgeving, rust en aansluiting bij diversen mensen uit de groep was fijn. 
De combinatie van yoga, bewegen en je bewust worden van wat vasthouden en loslaten kan zijn. Toepasbare, praktische tips. Prachtig om te ervaren wat een groep met name onbekende mensen konden betekenen voor mij en omgekeerd ik ook voor hen, in zo’n korte tijd. Niet te grote groep, aangenaam.

– Hetty –

Als je teveel in je hoofd zit en teveel maalt, je kunt lastig dingen loslaten, je gestresst voelt, dan is dit de ideale retreat.
De combinatie van yoga en coaching van Corrine en Marie-José sluit goed op elkaar aan. Je krijgt handvaten om te leren loslaten en om meer te ontspannen. Ook is het goed om bij jezelf stil te staan een paar dagen. De locatie van het het hotel en van de yogaruimte dragen ertoe bij dat je helemaal goed tot rust komt. Corrine en Marie-José zijn heel betrokken en brengen met veel passie hun kennis en vaardigheden naar je over. Het was in één woord een eyeopener! De retreat bracht mij ontspanning en meer rust in mijn hoofd. Ik heb nog meer leren loslaten dan ik al deed.
Dankjewel Corrine en Marie-José voor jullie warme en prettige persoonlijkheid waarmee jullie zoveel mensen inspireren en vertrouwen meegeven!

– Kathelijne –

Met spanning in mijn lijf ben ik hier aangekomen en nu zit er veel minder stress in mijn lijf.
Als je overweegt naar deze retreat te gaan zou ik zeggen: durf te gaan. Je bent een ‘mooier’ mens als je terug naar huis gaat. Het levert je veel meer op dan je verwacht. Lieve, fijne coaches die oog hebben voor jou, zeker op die momenten als ze zien dat je hun tijd en aandacht nodig hebt om op dat moment verder te kunnen in het loslaten.
Prachtige omgeving. Midden in de natuur. Genieten van wat de natuur ons te bieden heeft.

– Janine –

Marie-José
&
Corrine

Wie zijn wij?

 

Allereerst koesteren we onze vriendschap, door het leven op elkaars pad gebracht. Beiden geraakt door het leven met de nodige uitdagingen, liefde als ons kompas. We werken vanuit ons hart. Niet alleen professionals, maar ook doorleefd. Yoga en coaching in elkaar verweven. Met alle liefde geven we dit in onze retreats door.

Marie-José is Life Coach | Loslaatcoach™, ze heeft al ruim 13 jaar een bloeiende coachingspraktijk in Middelburg. Marie-José geeft 1-1 coaching, workshops, lezingen, masterclasses, in company trainingen, organiseert retreats en ze is een gepassioneerd spreker. Met zachte kracht helpt ze jou te (her)ontdekken wie je nu werkelijk bent. Jouw Innerlijke Kracht.
> jouwinnerlijkekracht.nu

Corrine heeft een prachtig bedrijf in Middelburg, gebaseerd op het hart en vanuit het hart. Wat ze het liefste doet is mensen vanuit hun hart inspireren om ook meer vanuit het hart te gaan leven. Verbinden met jezelf, de natuur, het leven… vanuit verbinding beleven en vanuit het hart. Een passie voor alles wat mensen beweegt, all round yogadocent, workshops, retreats, coaching, healing, kruiden.

JOUW INVESTERING

Early bird:

€ 525

(als je jouw plek vóór 1 augustus 2024 reserveert)

Vroegboekkorting:

€ 575

(als je jouw plek vóór 1 januari 2025 reserveert)

Late bird

 € 625

Wij hebben een heel fijn spaarplan waarmee je jouw retreat in de termijnen kunt betalen die bij jou passen.
Vraag Marie-José naar de mogelijkheden: mariejose@jouwinnerlijkekracht.nu