Healing

Healing kan de weg zijn van het hoofd naar het hart. Het lichaam doet er alles aan om gezond te zijn

– Natuurwet –

Alles bestaat uit energie, alles stroomt en is in beweging

Door alles wat leeft stroomt de levensenergie

Ook jij bent energie, je kunt het vergelijken met stromend water in een beekje.
Wanneer er een boom in de beek valt, ontstaat er een blokkade waardoor het water niet kan stromen. Dat kan ook bij ons als mens gebeuren in de energie.

Uit balans

Wanneer lichaam en geest in balans zijn, voel je je vitaal, energiek en zit je goed in je vel. Door allerlei factoren kan deze balans verstoord raken en kun je klachten gaan ervaren. Lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel. Je raakt uit balans.

Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak (zoals angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele onbalans (zoals somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Dit kan weer tot gevolg hebben tot lichamelijk onbalans in de vorm van pijnklachten. 

Een healing kan helpen om blokkades te laten stromen of op te heffen.

Onderliggende emoties krijgen de kans om verwerkt en losgelaten te worden.

Een healing kan de weg zijn van het hoofd naar het hart.

Healing

Uit eigen ervaring weet ik dat niet verwerkte gebeurtenissen of emoties in het leven kunnen leiden tot blokkades.
Een healing kan helpen om blokkades te laten stromen of op te heffen. Of onderliggende emoties krijgen de kans om verwerkt en losgelaten te worden. Hierdoor kan je veranderingen merken fysiek als geestelijk. Een healing kan de weg zijn van het hoofd naar het hart.
De healing brengt een bewustwordingsproces op gang waardoor je beter inzicht krijgt in jezelf of een situatie.

Levensenergie

Door samen op zoek gaan naar de oorzaken van onbalans, deze her- en erkennen en vervolgens te helen, geeft je inzicht in jezelf.  Door inzicht groeit je zelfkennis en je vermogen om weer in balans te komen. We noemen dit ook bewustwording.

 Een energetische healing is een krachtig vanuit liefde, gelijkheid, respect, vertrouwen en aandacht geef ik met behulp van de universele levensenergie energetische healings. Die jou kan helpen om diepe blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te geven. Zo kan je llevensenergie weer stromen, waardoor je  rust en ontspanning ervaart.

Terug in balans met jezelf

Voor wie?

Een healing is voor iedereen die behoefte heeft aan meer energie, fysieke pijn heeft. Niet lekker in zijn vel zit of gewoon ter ontspanning of preventie. Door een healing kun je je lichter voelen of meer balans ervaren. Meer innerlijke rust ervaren in het lichaam en meer in je kracht.

Gun jij jezelf

een energetische healing neem dan contact met me op voor een afspraak te maken!