Yoga & This is me retreat

Mandala de Masca Tenerife

15 – 22 november 2024

Onze retreat staat in het teken van THIS IS ME
aandacht voor de belangrijkste persoon in je leven: JIJ!

Een week vol yoga, ontspanning, heerlijke maaltijden, top coaching, natuur en zelfreflectie. We begeleiden je in een gevarieerd programma, actief en ontspannend. Een week voor jezelf op een magische, helende plek midden in een prachtige vallei. Omringd door bomen gevuld met avocado,’s, citrusfruit, cactusvijgen en de heerlijke geur van exotische bloemen.

Even alles loslaten…..

Wie ben je als je een hele week voor jezelf neemt?

Wie ben je als je een week lang dagelijks geniet van yogalessen die je terugbrengen naar jezelf?

Wie ben je als je je een week lang all-in laat verwennen met de heerlijkste gezonde, exclusieve vegan gerechten in een paradijselijk mooi retreat centrum?

Wie ontdek je als een week de tijd neemt om in jezelf te duiken?

WAT KRIJG JE TIJDENS ONZE
YOGA & THIS IS ME RETREAT

Het wordt een
o n v e r g e t e l i j k e  w e e k!

Een stip op de horizon waarop je je verheugt en met ontzettend veel plezier op terug zal blijven kijken. Plus dat je thuiskomt met ‘tools’ waar je de rest van je leven op terug kunt vallen.

We hebben slechts 14 plekken, zodat er ook voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.
VOL = VOL

de mooiste vormen van yoga, voor iedereen haalbaar

interactieve, praktisch toegepaste coaching

7 overnachtingen

3 overheerlijke, oog- en tongstrelende vegan maaltijden per dag

de lekkerste huisgemaakte sapjes, drankjes, fruit en gezonde tussendoortjes

je hebt heerlijke vrije tijd om aan het zwembad te verblijven of de omgeving te verkennen

een verrassingsdag

transfer op Tenerife van en naar het vliegveld – retreat centrum

en verder verklappen we niet al te veel, laat je gewoon verrassen

De locatie

Mandala de Masca is een paradijselijk mooi retreat centrum. Het heeft alles wat nodig is om ons thuis te laten komen in onszelf.

Professionals uit heel de wereld organiseren hier hun retreats. Mandala de Masca ligt op 6 hectare privé terrein, op een berg die adembenemende uitzichten biedt. Slechts 28 graden ten noorden van de evenaar, heerlijk weer dus in november!

> mandalademasca.com

Mandala de Masca staat vol met fruitbomen, alles wat op je bord ligt komt uit eigen tuin of vers van de lokale markt. Het openlucht yoga dek is geweldig, yoga midden in de natuur terwijl je de vogels hoort zingen. De binnen yogaruimte, met respect voor de natuur tegen de berg aan gebouwd, ziet er werkelijk prachtig uit. Vanaf je mat kijk je zo tussen de avocadobomen door de Masca vallei in. Mandala de Masca is een prachtige groepslocatie én biedt genoeg fijne plekjes om je rustig terug te trekken als je daar zin in hebt.

Voor de yoga is alles aanwezig: matjes, meditatiekussen, bolsters enz. Je hoeft echt alleen een handbagage koffertje met comfortabele kleding mee te nemen. O en vergeet je bikini/zwempak niet zodat je ook een plons in het zwembad kunt nemen!

De kamers

Elke kamer heeft een eigen badkamer. Per kamer slechts 2 personen.

Ervaringen van deelnemers aan onze voorgaande
Yoga & This is Me Retreats

Deze retreat is moeilijk in woorden te vangen, dit is echt iets wat je beleeft en ervaart. Ook een hele mooie groep mensen en tijdens deze week een hele mooie en liefdevolle verbinding gecreëerd met elkaar. De locatie is prachtig! Heel bijzonder zo tussen de bergen met een schitterend uitzicht. Ook de kamers zijn helemaal prima!

– Miriam –

Dit is dé kans om op een magische plek onder begeleiding van 2 prachtige, krachtige, kundige vrouwen een betere, mooiere versie van jezelf te worden. De retreat heeft mij absoluut een beter inzicht in mezelf gebracht en ik ben meer tot mezelf gekomen en daardoor meer in m’n kracht gaan staan.

Het was gewoon perfect georganiseerd. Jullie zijn kanjers! De locatie is super! Wat een magische plek om tot rust te komen en aan jezelf te werken. En het eten, geweldig, wat heb ik ervan genoten! Complimenten voor iedereen.

– Karin –

Jullie kunnen vanaf de 1e seconde mensen ontwapenen. Dit met jullie charisma, zorgzaam luisterend oor & zoveel meer. Dank u wel Marie-José voor de vele inzichten, altijd met een grapje erbij. Je bent een topvrouw! Corrine, je bent een engel op aarde. Dank voor de prachtige teksten en de yoga op zo een krachtplek zoals dit.
Keep shining allen, jullie maken de wereld beter.

Prachtige, krachtige locatie. TOP! Magisch. Geen betere locatie te vinden.

– Iris –

Marie-José
&
Corrine

Wie zijn wij?

 

Allereerst koesteren we onze vriendschap, door het leven op elkaars pad gebracht. Beiden geraakt door het leven met de nodige uitdagingen, liefde als ons kompas. We werken vanuit ons hart. Niet alleen professionals, maar ook doorleefd. Yoga en coaching in elkaar verweven. Met alle liefde geven we dit in onze retreats door.

Marie-José is Life Coach | Loslaatcoach™, ze heeft al ruim 13 jaar een bloeiende coachingspraktijk in Middelburg. Marie-José geeft 1-1 coaching, workshops, lezingen, masterclasses, in company trainingen, organiseert retreats en ze is een gepassioneerd spreker. Met zachte kracht helpt ze jou te (her)ontdekken wie je nu werkelijk bent. Jouw Innerlijke Kracht.
> jouwinnerlijkekracht.nu

Corrine heeft een prachtig bedrijf in Middelburg, gebaseerd op het hart en vanuit het hart. Wat ze het liefste doet is mensen vanuit hun hart inspireren om ook meer vanuit het hart te gaan leven. Verbinden met jezelf, de natuur, het leven… vanuit verbinding beleven en vanuit het hart. Een passie voor alles wat mensen beweegt, all round yogadocent, workshops, retreats, coaching, healing, kruiden.

JOUW INVESTERING IN DEZE WERKELIJK UNIEKE RETREAT

van 15 tm 22 november 2023
op het Yoga Retreat Centrum Mandala de Masca
op het prachtige eiland Tenerife

Early bird:

€ 1750

(als je jouw plek vóór 1 maart 2024 reserveert)

Vroegboekkorting:

 € 1850

(reserveren tussen 1 maart en 1 augustus 2024)

Late bird:

 € 1950

(na 1 augustus 2024 reserveren)

Dit is all-in.
Het enige wat niet is inbegrepen is je vliegticket.

N.B.
Wij hebben een heel fijn spaarplan waarmee je jouw retreat, zonder extra kosten, in de termijnen kunt betalen die bij jou passen.
Vraag  naar de mogelijkheden en voor aanmelden: