tijd

locatie

aanmelden

kosten

docente

Corrine Schot

  • Erkend yogadocente
  • Herboriste
  • Mind-Walk coach

10 Weekse Herstel yoga bij kanker

Herstel-Yoga bij kanker verlicht lichamelijke en psychische klachten. Het maakt gebruik van veilige en effectieve yoga en andere mind-body technieken zoals houdingen en bewegingen. Oefeningen om de ademhaling te verbeteren. Ontspanningsoefeningen en meditatie/mindfulness & compassie.

Al deze onderdelen van yoga helpen om lichaam en geest meer in balans te brengen. Door yoga bij kanker, ontspannen lichaam en geest, het immuunsysteem wordt actiever, stress en ontstekingsreacties in het lichaam gaan omlaag. Zo kan herstel yoga de kwaliteit van leven verbeteren.

Herstel yoga is effectief tijdens en na de behandeling voor kanker. Alle oefeningen zijn er op gericht het zelf herstellend vermogen te versterken en gezondheid en psychische klachten te verminderen.

Er wordt geoefend in kleine groepen en er is veel individuele aandacht. Een persoonlijke intake is altijd onderdeel van het programma.

Ik heb een AGB Code vraag je verzekering voor evt. vergoeding!

Voor vragen of informatie mag je me altijd contacten of wil je meedoen met deze mooie 10 Herstelyogalessen mail dan naar: info@yogaherbsandflow.nl

Hartelijke groet,
Corrine Schot