Yoga & This is Me

Retreat op Tenerife

Yoga Retreat Centrum Mandala de Masca

Een week vol yoga, ontspanning, heerlijke maaltijden, top coaching, natuur en zelfreflectie. We begeleiden je in een gevarieerd programma, actief en ontspannend. Van 5 tot 12 november 2021 nodigen wij je uit op het Yoga Retreat Centrum Mandala de Masca op het prachtige eiland Tenerife.

This is me

Onze retreat staat in het teken van: THIS IS ME
Aandacht voor de belangrijkste persoon in je leven: JIJ!
Een week voor jezelf op een magische, helende plek midden in een prachtige vallei. Omringd door bomen gevuld met avocado,’s, citrusfruit, cactusvijgen en de heerlijke geur van exotische bloemen.

Even alles loslaten…

Wie ben je als je een hele week voor jezelf neemt?
Wie ben je als je een week lang dagelijks geniet van yogalessen die je terugbrengen naar jezelf?
Wie ben je als je je een week lang all-in laat verwennen met de heerlijkste gezonde, exclusieve vegan gerechten in een paradijselijk mooi retreat centrum?

Wie ontdek jij als je een week de tijd neemt om in jezelf te duiken?

Wat krijg je tijdens het retreat?

* De mooiste vormen van yoga, voor iedereen haalbaar
* Praktisch toegepaste coaching
* 7 overnachtingen
* 3 overheerlijke vegan maaltijden per dag
* De lekkerste huisgemaakte sapjes, drankjes, fruit en gezonde tussendoortjes
* Je hebt heerlijke vrije tijd om aan het zwembad te verblijven of de omgeving te verkennen
* Een verrassingsdag
* Transfer op Tenerife van en naar het vliegveld – retreat centrum
* En verder verklappen we niet al te veel, laat je gewoon verrassen

Het wordt een O n v e r g e t e l i j k e   W e e k!
Een stip op de horizon waarop je je verheugt en op terug zal blijven kijken.

Wie zijn wij?

Allereerst koesteren we onze vriendschap, door het leven op elkaars pad gebracht. Beiden geraakt door het leven met de nodige uitdagingen, liefde als ons kompas. We werken vanuit ons hart. Niet alleen professionals, maar ook doorleefd. Yoga en coaching in elkaar verweven. Met alle liefde geven we dit in onze retreats door.

Corrine heeft een prachtig bedrijf in Middelburg, gebaseerd op het hart en vanuit het hart. Wat ze het liefste doet is mensen vanuit hun hart inspireren om ook meer vanuit het hart te gaan leven. Verbinden met jezelf, de natuur, het leven… vanuit verbinding beleven en vanuit het hart. Een passie voor alles wat mensen beweegt, all round yogadocent, workshops, retreats, coaching, healing, kruiden.

Marie-José is Life Coach | Loslaatcoach™, ze heeft al 11 jaar een bloeiende coachingspraktijk in Middelburg. Marie-José geeft 1-1 coaching, workshops, lezingen, masterclasses, in company trainingen, organiseert retreats en ze is een gepassioneerd spreker. Met zachte kracht helpt ze jou te (her)ontdekken wie je nu werkelijk bent. Jouw innerlijke kracht.

Wanneer

Aankomst: vrijdag 12 november 2022
Vertrek: vrijdag 19 november 2022

De Locatie

We nemen je mee naar Mandala de Masca op Tenerife, waar Corrine al 4 jaar als vrijwillig yogadocent en ervaringsdeskundige verbonden is aan de Yogini Rosa Retreats. Dit zijn speciale yoga retreats die Mandala de Masca organiseert voor vrouwen met borstkanker. Met deelname aan onze retreat steun ook jij dit prachtige initiatief!
Mandala de Masca is een paradijselijk mooi retreat centrum. Het heeft alles wat nodig is om ons thuis te laten komen in onszelf. Professionals uit heel de wereld organiseren hier hun retreats. Mandala de Masca ligt op 6 hectare privé terrein, op een berg die adembenemende uitzichten biedt. Slechts 28 graden ten noorden van de evenaar, heerlijk weer dus in november!

Mandala de Masca staat vol met fruitbomen, alles wat op je bord ligt komt uit eigen tuin of vers van de lokale markt. Het openlucht yoga dek is geweldig, yoga midden in de natuur terwijl je de vogels hoort zingen. De binnen yogaruimte is met zorg ingericht en ook die ziet er prachtig uit. Mandala de Masca is een prachtige groepslocatie én biedt genoeg fijne plekjes om je rustig terug te trekken als je daar zin in hebt.

Voor de yoga is alles aanwezig: matjes, meditatiekussen, bolsters enz. Je hoeft echt alleen een klein koffertje met comfortabele kleding mee te nemen en vergeet je bikini/zwempak niet!

De kamers

Per kamer slechts 2 personen.

Jouw investering in deze unieke retreat:

Early bird:  € 1297 (als je jouw plek vóór 1 februari 2022 reserveert)
Vroegboekkorting: € 1397 (reserveren tussen 1 februari en 1 mei 2022)
Late bird: € 1497 (na 1 mei 2022 reserveren)

Dit is all-in.
Het enige wat niet is inbegrepen is je vliegticket.

Reserveren

Ben je net zo enthousiast als wij?
Stuur dan een mailtje: mariejose@jouwinnerlijkekracht.nu
of bel 06-12454158

Meer weten over Marie José?  Zie haar website:
www.jouwinnerlijkekracht.nu

P.S.
Mochten er in november 2021 nog/weer reisbeperkingen zijn vanwege corona, dan krijg je je (aan)betaling 100% teruggestort. Je loopt wat dat betreft geen enkel financieel risico.