Flow

Wat is Flow?

Flow is een staat van zijn waar je aansluiting met jouw leven ervaart. Afgezien van of dat leven nu verloopt zoals jij het het liefste wenst. Je ervaart volledige betrokkenheid bij wat je doet en waar je bent, je stroomt mee…..

Balans en Flow

Balans en Flow hebben veel met elkaar te maken. Ze reguleren elkaar. Soms gaan we door gebeurtenissen in ons leven een beetje uit balans, terugpakken naar je eigen Flow, door je bewust te zijn van waar je bent en wat je doet maar vooral waarom je doet wat je doet en hoe je dat doet, geeft dan weer meer grip op het komen tot balans.
Soms gaan we uit de Flow door vermoeidheid of omstandigheden, dan herbalanceren we vaak fysiek, om ook daar weer Flow in te kunnen ervaren; voelen dat ook geen actie de juiste actie kan zijn bijvoorbeeld, gebruiken we onze Flow.

Inspiratie en Delen

Het is niet altijd eenvoudig om je Flow te herpakken als het even je uitdaagt. Maar daarin sta je nooit alleen. De Flow pagina’s op deze website zijn een goeddocument. Om te delen vanuit eigen ervaring, wat hielp om in Flow te zijn, te komen en/of te blijven.

Wil je ook delen?

Wil je ook wat delen over (jouw) Flow, dan vind ik dat hartstikke leuk om te ontvangen op: info@yogaherbsandflow.nl