Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een Restorative yogales op zondagmorgen

Restorative of Herstellende Yoga is een zachte meditatieve yogavorm die zich richt op diepe ontspanning en die geen inspanning van je vraagt. Restoratie Yoga helpt je opladen als de batterij leeg is. Een aanrader voor een rustmoment voor jezelf.

De focus van deze Restorative yogales ligt op zachtheid en zelfzorg, onthaasten en ontspannen, herstellen en helen, van buiten naar binnen. In liggende en zittende yogaposes wordt het lichaam ondersteund door kussens, bolsters en dekens, hierdoor wordt je uitgenodigd om los te laten en diep te ontspannen.

Je wordt mindfull uitgenodigd, om met de aandacht naar de adem te gaan en in de verschillende poses te ontspannen. Door de stilte in jezelf op te zoeken, ontstaat er ruimte.

De poses worden langer aangehouden, +/- 15 minuten zodat je voldoende tijd hebt om van de doe modus over te schakelen naar zijn modus. Het para sympathische zenuwstelsel wordt gestimuleerd. En het zelf helend vermogen wordt ondersteunt.

Voor wie: Een heerlijk les voor iedereen om te ontspannen, nieuwsgierig bent naar deze manier van ontspannen, na een blessure of ziekte, herstellend bent, burn out, of als andere vormen van yoga te zwaar voor je zijn.

Meenemen : 2 handdoeken en 1 hammandoek, flesje water

Kosten: 17,50 euro

Je kunt je aanmelden via info@yogaherbsandflow.nl en heb je vragen of wil je informatie, ik hoor het graag!