Wat cursisten en cliënten zeggen

De yogalessen die Corrine geeft ervaar ik iedere keer weer als een welkome ontspanning voor mijn lichaam en geest. Corrine weet altijd goed af te stemmen op wat de groep nodig heeft en daarom is een les voor mij altijd precies passend. Ze leert je de houdingen toe te passen binnen de grenzen van jouw kunnen.

Corrine is een professionele yogadocente, die geregeld bijscholing volgt en ons dan trakteert op een les met nieuw verworven inzichten en houdingen. Ze geeft de lessen met veel aandacht en warmte

Namaste

Bermath

“ Na mijn eerste yogales heerlijk buiten in het park (ook dat kan dus bij Corinne) wist ik eigenlijk al dat ik bij haar op les wilde.
Ik heb nog een andere les ervaren, maar voelde na afloop duidelijk: “ ik wil graag weer naar yoga maar dan bij Corinne”.
Waarom? Corinne voelt voor mij vanaf het begin ‘ puur, zuiver en echt.
“Echt” omdat ik voel dat ze niet ” zomaar yoga geeft, maar yoga leeft” (met hart en ziel…)
. Daarnaast heeft ze een fijne rustige uitstraling en een fijne stem.
Ik vind het ook fijn dat je altijd een les kunt inhalen als je niet kunt; en na de zomerstop nog kunt inhalen op het strand en in het park”.

Iris

De yogalessen ervaar ik als afwisselend. Hoewel de oefeningen soms intensief kunnen zijn, zijn ze nooit te. Corrine heeft een prettige stem en geeft duidelijke instructies. Haar uitspraak: Je bepaalt zelf hoe ver je gaat, niks moet, geeft m.i. aan dat de sfeer prettig en relaxed is. Ik ga na afloop altijd weer verkwikt naar huis.

Joke

Yoga bij corrine is een aanrader. Een heerlijke les met ontspanning waarbij ze altijd goed aanvoelt wat de groep op dat moment nodig heeft. Het kopje thee nadien is een kado, even weer tot jezelf komen. Maar voor mij het allerbelangrijkste; doen binnen je eigen kunnen, geen prestatiedrang voor mij tijdens de les.

Joyce

Yogalessen volgen bij corrine is fijn om naar toe te gaan, echt een uurtje voor jezelf, je lichaam en geest. Zou het niet willen missen!

Anja

Het is mijn uurtje om zoveel mogelijk opgebouwde spanning te verwijderen uit het lichaam. Ik kijk er iedere week naar uit!

Marjan

Heerlijke, fijne yogalessen. Ontspannen sfeertje! Niets moet, alles mag. Lieve yogalerares, met rustige stem, die mij ver weg laat zakken.

Wilma